MC² Advocaten

Juridische bijstand verheven tot de tweede macht²

Reeds sedert 1956 uw rots in de branding bij juridische problemen!
Wij leveren kwalitatieve en professionele juridische diensten aan particulieren, bedrijven en de overheid. Onze aanpak is klantvriendelijk, oplossingsgericht en no-nonsense.

Wij zijn de rots in de branding bij uw zoektocht naar “uw recht”.

Wij staan onze klanten bij om ongelukkige situaties te voorkomen of te ontwarren.

Wij vechten voor de rechtmatige belangen van onze klanten, als het kan zonder procedures, doch als het moet met een krachtdadig gerechtelijk optreden.

MC²-ADVOCATEN is ontstaan uit de fusie van twee gereputeerde advocatenkantoren uit het Waasland; ADVOCATENKANTOOR CLEYMAN (AKC) en ADVOCATENKANTOOR MORTIER-SCHOENMAEKERS .

MORTIER & SCHOENMAEKERS werd opgericht in 1991 door het samengaan van het ADVOKATENKANTOOR MORTIER (bestaande uit Oud Stafhouder Maurice MORTIER (+ 1993) die zijn carrière aan de Balie in 1956 startte en diens zoon Oud Stafhouder Paul MORTIER) met het Advocatenkantoor van Marc SCHOENMAEKERS.

Alain Cleyman is advocaat sedert 1986 en werkte geruime tijd samen met Mr. Stany MULLER om uiteindelijk zijn eigen koers te varen met zijn kantoor AKC-advocaten.

Vanaf 2012 bundelen beide kantoren hun krachten als MC²-ADVOCATEN (met een knipoog naar de relativiteitstheorie van Einstein).

Mr MORTIER en Mr. CLEYMAN zijn de motoren van het team van bekwame en gedreven advocaten en administratieve krachten die juridische dienstverlening op het hoogste niveau leveren; ten uwe dienste! Constante bijscholing is vanzelfsprekend voor al de advocaten binnen het kantoor.

Waar wijlen Mr. Maurice Mortier zowel als Mr. Paul Mortier beiden voorzitter zijn geweest van de Conferentie van de Jonge Balie van Dendermonde en beiden ook het ambt van Stafhouder van dezelfde Balie  vervulden werd een ruime kring van correspondenten opgebouwd in binnen -en buitenland, waarmee naar behoefte kan samengewerkt worden wanneer de belangen van de klant zulks vereisen. Niet onbelangrijk in een wereld die meer en meer op een globaal dorp begint te lijken.

Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat het kantoor zich kan verheugen in een trouwe klantenkring bestaande zowel uit particulieren, uit KMO’s als uit grote bedrijven (waaronder diverse banken en verzekeraars) evenals de overheid. Ook worden regelmatig diverse gerechtelijke mandaten worden toevertrouwd aan het kantoor.